Contact: + 32 499 72 24 22

Hypnose: De Ideale Oplossing Om Jezelf Te Helen

Ben jij klaar om jezelf eindelijk te geven waar je al zolang naar verlangt?

Wat Is Hypnose?

Je hebt het waarschijnlijk al meegemaakt…

Die ene avond in de cinema, helemaal ontspannen… Eindelijk de film aan het kijken waar je zo lang naar verlangde.
Hij is zo goed dat je helemaal wordt meegesleept in het verhaal.

En plots komt die ene scene, die scene waarbij jouw favoriete acteur sterft…
‘Hij had niks misdaan! Hij bedoelde alles zo goed! HIJ VERDIENT DIT NIET!’

Toch is hij gestorven en komt hij niet meer terug… Je voelt het verdriet je lichaam helemaal overnemen, ook al weet je bewust dat de film slechts gespeeld is. Je wordt verdrietig en wil dat hij terug komt.

Vervolgens komt die enorm romantische liefdesscène, waarbij 2 geliefden eindelijk elkaar de liefde verklaren en alles er omheen even wegvalt. De hele film had jij uitgekeken naar dit moment!

Je pinkt een traan weg van geluk en voelt exact wat zij voelen… Je weet dat het acteurs zijn maar toch blijft het hangen en het geeft het jou precies het gevoel die de geliefden zelf ervaren…

De film heeft je helemaal geraakt…

Opeens is de film voorbij, je kijkt op de klok en het is 2u later. Het leek slechts alsof je slechts 10 minuten aan het kijken was. De film had je helemaal meegezogen in hun verhaal…

JIJ WAS IN HYPNOSE!

In elk van deze 3 situaties was jij in hypnose!

En in deze hypnotische toestand zijn deze scenes helemaal tot je doorgedrongen.

Hypnose is niet meer dan een bepaalde toestand van het lichaam waarbij het bewuste helemaal ontspant en het onderbewustzijn heel aandachtig is. Deze hypnotische toestand zorgt er voor dat je heel ontvankelijk bent voor suggesties. Jouw onderbewustzijn heeft deze scenes namelijk helemaal opgenomen.

Zo ben je in je hele leven constant in verschillende situaties onder hypnose… En neem je van alles op die jou voorgeschoteld wordt. Want in hypnotische toestand is er rechtstreeks contact met het onderbewuste.

'In hypnotische toestand is er rechtstreeks contact met het onderbewuste.'

'Het onderbewuste werkt met herinneringen en gewoontes.'

Bewuste vs. Onderbewuste

Je gaat de deur uit, stapt je auto in, brengt de sleutel in het contact, met je linkervoet duw je de koppeling in en je start de auto…

Al deze stappen heb jij exact gevolgd, toch was je er niet 100% bewust van dat je het deed. Je deed het namelijk automatisch, want elke keer is het het hetzelfde proces die doorlopen wordt.

Jouw onderbewuste zorgt ervoor dat je al deze dingen feilloos kan uitvoeren.

Bewust denk je er misschien niet aan als je de deur dichtslaat of als je met je rechtervoet eerst uit het bed stapt, maar je onderbewuste weet dit allemaal. Dit onderbewuste bepaalt dan ook alles in ons leven…

Herinner je je die ene keer wanneer je iets aan het doen bent en plots komt er een gedachte in je op? Het is een gedachte waar je al maanden niet aan dacht, toch komt hij nu zomaar in jou op…

Ook dit is jouw onderbewuste die dit stuurt. Het onderbewuste werkt namelijk met herinneringen en gewoontes.

Met hypnotherapie kan het onderbewuste bewerkt worden helemaal hoe jij het zelf wil.

Hij kan actief zijn bij kleine dingen in ons leven zoals hierboven beschreven…

Maar weet je nog die keer op dat podium, jij, voor zoveel mensen… Je voelt de stress automatisch in je lichaam komen, je keel wordt droog en je denkt misschien wel dat je zal falen…

Ook dan zorgt jouw onderbewuste voor deze sensaties. Bewust kan je ze zelfs helemaal niet uitzetten! En elke keer gebeurt het opnieuw, helemaal automatisch.

 

Hypnose Als Therapie

Eerst en vooral hebben we dus in hypnotische toestand rechtstreeks contact met het onderbewuste.

Bovendien is het juist ons onderbewuste die ons hele leven bepaalt.

Als we deze twee stellingen combineren komen we tot hypnotherapie:
Jij wordt in hypnose gebracht, waar er contact is met het onderbewuste. Het bewuste brein wordt dus omzeild in deze toestand. Door middel van therapie wordt het onderbewuste zodanig geprogrammeerd zodat de problemen die jij elke keer deed nu niet meer van toepassing zijn.

Zo kunnen negatieve routines die je heel je leven deed en niet bewust kon veranderen, in enkele sessies veranderd worden zodat jij een volledig nieuw persoon wordt.

In hypnose doe jij niet meer dan ontspannen.

Hypnose is gevaarlijk!

Hypnose is alles behalve gevaarlijk…

Terwijl jij onder hypnose bent blijft jouw kritische brein altijd aanwezig. Hierdoor kan er niks gedaan worden waar jij zelf niet mee akkoord gaat, dan zou je namelijk zelf automatisch uit hypnose gaan.

Jij kiest dus zelf volledig wat er veranderd wordt, bovendien doe je het helemaal zelf, ik ben slechts de begeleider in het proces.

'In hypnose doe jij niet meer dan ontspannen.'

Nog Vragen? Contacteer mij!

Neem gerust contact op via +32 499 72 24 22 of vul onderstaand formulier in. Ik beantwoord graag al uw vragen.

Sluit menu