Contact: + 32 499 72 24 22

"Jij verdient het om de beste versie van jezelf te zijn."

Over Mezelf

Ik ben Alexander Ramon. Ik ben geboren op 8 april 1995 in Gent, België.

Sinds ik jong was was ik altijd al gefascineerd door alles wat ‘onverklaarbaar’ was. Ik was ook zeer gemotiveerd om altijd de beste versie van mijzelf te proberen zijn. Sinds ik enkele jaren geleden hypnose heb ontdekt heb ik mijn passie gevonden.

Ik vind namelijk dat iedereen het verdient om de beste versie van zichzelf te zijn. En het voordeel is ook dat iedereen dat kan. Elk individu, ook jij, heeft de mogelijkheden om wonderen te verwezenlijken voor zichzelf. Daarom heb ik mij volledig verdiept in hypnose en hypnotherapie. Aangezien je hierdoor volledig kan transformeren met overweldigend resultaat.

Het doet me enorm veel om mensen gelukkig te zien en ik vind dat iedereen dat geluk verdient. Ook jij! Dus heb ik besloten om mij fulltime bezig te houden met mensen te transformeren naar precies hoe zij het zelf willen. Daar haal ik zoveel positiviteit en energie uit en daarom doe ik dit met volle passie en overgave. Ik behandel iedereen alsof ik het zelf ben en dat maakt me zo gelukkig.

Diploma

Ik heb de hypnotherapie-opleiding gevolgd aan het Hypnose Instituut Nederland. Het nummer 1 Hypnose instituut in Europa, persoonlijk gegeven door bekend hypnotherapeut Edwin Selij. Deze opleiding heeft meer dan 140 5-sterren reviews gekregen. Daar heb ik mijn diploma gehaald op 07/04/2019. 

Wees niet verlegen, contacteer mij!

Neem gerust contact op via +32 499 72 24 22 of vul onderstaand formulier in. Ik beantwoord graag al uw vragen.

Sluit menu