Contact: + 32 499 72 24 22

Specialisaties

Angsten en Fobieën

Angst is in veel gevallen een normale reactie. Het is dan ook heel goed om angst te doen. Angst kan namelijk helpen om beter te reageren in bepaalde situaties. Faalangst kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je extra goed voorbereid bent! Hoogtevrees kan ervoor zorgen dat je niet op extreme hoogtes gaat vertoeven, zodat er je niks overkomt en veilig bent!

Maar angsten kunnen ook ons leven overnemen, in situaties dat we ze liever niet hebben… Als vliegangst ons belet om het vliegtuig te nemen, spinnen angst ervoor zorgt dat we een bepaalde kamer niet meer binnengaan… Of angst om te spreken voor een groep zorgt ervoor dat je het niet doet… Dan is het tijd om deze angst voor goed weg te nemen.

Angsten en fobieën ontstaan in ons onderbewuste geheugen en worden dan ook helemaal gestuurd daardoor. Ze komen zomaar op zonder dat wij er bewust iets aan kunnen doen. Met hypnotherapie ga ik door middel van de juiste technieken jouw onderbewuste helemaal resetten voor jouw specifieke angst of fobie. Daardoor zal je vanaf dan nooit meer last hebben van dat oude gedrag.

Sportprestaties

Heb je soms het gevoel dat je niet het maximum kan halen uit je sportprestaties? Dat je dat tikkeltje focus mist?

Sport is grotendeels mentaal en zowel stress, druk als talloze andere factoren kunnen meespelen in de uitkomst van een sportprestatie. Met hypnotherapie wordt elke mogelijke remming precies aangepakt zodat je op ongekende hoogtes gaat presteren vanaf nu. Zonder remmingen is er namelijk niks dat je tegenhoudt om elke keer op jouw beste niveau te presteren.

Wist Je Dat…

 • Hypnotherapie ook voor beter herstel kan zorgen van zowel blessures als trainingen zelf
 • Je in hypnose skills van topsporters precies aangeleerd kunnen worden zoals zij het kunnen, zonder ze zelf te oefenen
 • Je in hypnose jouw spieren kan laten groeien zonder ze te trainen

Verslavingen

Elke verslaving is waarschijnlijk heel onschuldig begonnen… Je drinkt eens een pintje, probeert eens een nieuwe drugs of rookt eens een onschuldige sigaret. Er is helemaal niks aan de hand… Tot het moment dat je ernaar grijpt om je beter te doen voelen. En dat werkt helemaal! Je voelt je top, alleen is het slechts tijdelijk… En sinds dan grijp je er altijd naar om je beter te voelen. Je kan het gewoon niet tegenhouden, zo werkt een verslaving namelijk… 

Maar het neemt ons leven over. Je bent afhankelijk van iets wat zowel veel geld kost en waar bovendien anderen en ook jijzelf onder lijden.

Toch is een verslaving ontstaan met een reden. Die alcohol, drugs of sigaretten vullen namelijk een leegte op… Elke verslaving heeft een diepe oorzaak.

Met hypnotherapie ga ik op zoek naar die diepe oorzaak, je hoeft die zelf helemaal niet te weten. Vervolgens programmeer ik het onderbewuste opnieuw zodat die oorzaak helemaal is opgelost en goed voelt. Wanneer dit gedaan is valt de verslaving automatisch weg, want er is geen onderliggende reden meer om verslaafd te zijn.

Wist Je Dat…

 • Als we de diepe oorzaak van een verslaving weghalen de verslaving automatisch verdwijnt

Trauma & Relatieverwerking

Vaak is het goed om trauma’s te hebben! Op dat moment van trauma zorgde jouw onderbewuste namelijk voor een bescherming van jezelf. Dat betekent dat jouw onderbewuste jou heel graag ziet! Die reactie is dus helemaal normaal! En dat heb jij ook heel goed gedaan!

Toen toch… Vaak zijn trauma’s en oude relaties waar je niet over bent echter gebeurtenissen in je leven die je niet kan loslaten. En daar lijd jij nu nog onder… 

Indien dat het geval is verdien jij het om jezelf NU voor goed te verlossen!

Via hypnotherapie wordt onder hypnose via bepaalde technieken gewerkt. Met deze technieken wordt ervoor gezorgd dat wat er gebeurd is helemaal oké is voor jou! Op dat moment kan je terugdenken aan de situatie zonder dat het jou iets doet

Het mooie hieraan is: Alle negatieve gedragingen die uit dat  trauma voortgekomen zijn, vallen automatisch weg. Dat kunnen er heel veel zijn!

 

Wist Je Dat…

 • Er door traumaverwerking  positieve veranderingen zullen ontstaan waar jij zelf nog niet aan had gedacht

Maar…

 • Je moet bereid zijn om het verleden los te laten
 • Je moet eventuele personen die erbij betrokken waren kunnen vergeven
 • Je moet jezelf kunnen vergeven omdat jij dat trauma zo lang hebt vastgehouden

Allergie

Heb je ieder jaar last van pollen? Kan je bepaalde voedingsstoffen niet eten zonder erop te reageren?

Allergie betekent letterlijk ‘anders reageren’. Allergieën worden dan vaak ook bestempeld als ‘Dit heb je voor je hele leven!’.

Dit is alles behalve waar, want het is jouw lichaam die anders reageert op een bepaalde stof. Bovendien is die allergische reactie ooit ontstaan. Daarvoor had je er nooit last van. Jouw lichaam weet dus perfect hoe het normaal op die stof moet reageren… Want als jouw lichaam dat toen kon, kan dat het nu ook.

Met hypnotherapie wordt onder hypnose het onderbewuste gereset, waardoor jouw allergie helemaal wegvalt. De technieken hierbij toegepast zijn bewezen bijna altijd te werken. Hierbij kan ik je ook met bijna 100% zekerheid zeggen dat je bij het naar buiten stappen van mijn praktijk jouw allergie volledig hebt achtergelaten.

Wist Je Dat…

 • Zelfs als je een allergie vanaf jouw geboorte hebt ik die helemaal kan weghalen met bijna 100% zekerheid

Zelfvertrouwen

Denk je soms van jezelf dat je wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken? Heb je wel eens een negatief zelfbeeld? Je weet dat je iets kan maar toch ontbreekt er ergens zelfvertrouwen? Of je wil gewoon die persoon zijn die volledige zelfzekerheid uitstraalt?

Jij hebt vast situaties waar je je enorm zelfzeker voelt… Dus jij kan zelfzeker zijn, jij bent zelfzeker! Alleen pas je het soms niet toe in alle situaties…

Door met hypnotherapie dit zelfzeker gevoel in jouw onderbewuste te installeren in situaties waarin je minder zelfzeker was, wordt een volledige verandering ondergaan. Met specifieke technieken zorg ik ervoor dat je dat gevoel van volledige zelfzekerheid elke keer voelt. In alle situaties die jij maar wil.

Een negatief zelfbeeld is vanaf nu verleden tijd. Onder hypnose worden precieze suggesties gegeven en methodes toegepast zodat jij vanaf nu altijd een positief zelfbeeld hebt! Vanaf nu ben je helemaal gelukkig met hoe jij bent.

Wist Je Dat…

 • Pesten altijd een oorzaak heeft in het kind zelf, of hoe die overkomt…
  Door middel van hypnotherapie wordt ervoor gezorgd dat jouw kind vanbinnen helemaal verandert zodat die nooit meer gepest wordt.

  Onmiddellijke verandering merkbaar

Stress & Depressie

Heb je vaak last van stress? Voel je je soms depressief? Hebben die negatieve gedachten een grote impact op het dagelijkse leven en op de omgeving? Ben je gediagnostiseerd als ‘chronisch depressief’?

Depressies zijn vaak ergens ontstaan. Met hypnotherapie wordt naar de kern gegaan waar je die depressie voor de eerste keer deed. Je hoeft zelfs helemaal niet te weten wanneer die precies ontstaan is! Daar wordt door middel van technieken en methodes gezorgd dat jouw onderbewuste alle mogelijke oorzaken van deze depressie helemaal verwerkt zodat die allemaal goed voor jou voelen.

Bovendien worden alle aspecten die te maken hebben met dat depressief gedrag aangekaart. Dit wordt gedaan tot alles goed voelt en je zelf verbaasd bent dat je ooit zo deed. Na de sessies zal u zich weer gelukkig voelen en heeft u weer volledig zin in het leven.

Wist Je Dat…

 • Depressies altijd ergens zijn ontstaan door bepaalde factoren of door een samenhang van verschillende factoren
 • Je met hypnotherapie een depressie in enkele sessies volledig met de grond gelijk kan maken

Afvallen

Heb je soms moeite met afvallen? Het lukt niet om je doelen te bereiken of te behouden? Je hebt verschillende diëten en trainingsschema’s gevolgd maar je kan ze niet volhouden? Of je hebt tevergeefs alles geprobeerd en het lukt nog altijd niet?

Bereik nu eindelijk je doelen met hypnotherapie! Sneller en efficiënter dan ooit. Er wordt volledig gewerkt naar jouw wensen tot er een transformatie heeft plaatsgevonden die onomkeerbaar is.

Door het onderbewuste aan te spreken kan hypnotherapie ervoor zorgen dat jij zonder moeite jouw dieet zal volgen. En dat met 100% motivatie. Jij zal de juiste en gezonde voeding eten waarbij het voelt alsof je helemaal geen opofferingen maakt. Dwanggedachten over eten zullen dan ook volledig verdwijnen. Weg met die drang om alle chocolade op te eten! Jij kiest vanaf nu zelf!

 

Wist Je Dat…

 • Je met hypnotherapie ervoor kan zorgen dat je afvalt en jouw doelgewicht bereikt, terwijl je 100% dezelfde levensstijl behoudt
 • Onder hypnose een virtuele maagband kan geplaatst worden waardoor jij geleidelijk aan tientallen kilo’s verliest.

Examenstress & Studeren

De examens komen er weer aan… Gedurende het jaar heb je het misschien een beetje laten hangen, dus de komende weken zijn cruciaal voor jou. Je hebt alles gepland en volgens jouw berekeningen geraak je net op tijd klaar! Of je bent goed voorbereid maar toch…

Dan is er stress… Deze examens moeten goed zijn, je mag niet falen! Stress en druk nemen jou over… Zal het wel lukken? Je planning klopt al niet meer? Motivatie ontbreekt soms en uiteindelijk doe je veel minder dan vooropgesteld… Misschien is het soms zo erg dat je je cursus leest en helemaal niks dringt tot je door?

Jij verdient meer!

Met hypnotherapie gaan we jouw onderbewuste aanspreken en resetten zodat je vanaf nu alleen maar positieve motiverende druk ervaart. Uitstelgedrag valt helemaal weg en je presteert altijd op hetzelfde niveau. Specifieke technieken en methodes worden toegepast naar de exacte doelen die jij wil. 100% motivatie? 100% wilskracht? Vanaf nu ga jij slagen voor al jouw examens!

 

Wist Je Dat…

 • Met hypnotherapie ervoor kan gezorgd worden dat door een cursus slechts één keer te lezen, dat je hem helemaal van buiten kent.

Chronische Pijn & Hoofdpijn

Zit je al jaren met pijn die maar niet weggaat? Heb je vaak hoofdpijn of migraine? Of is het die ene medisch onverklaarbare pijn die je steeds opnieuw doet afzien? 1 op de 4 Belgen lijdt aan chronische pijn!

Chronische pijn is een pijn waarbij een verandering in het centrale zenuwstelsel heeft plaatsgevonden. Het evenwicht tussen de neurotransmitters is daar verstoord geraakt. Pijn is altijd ergens ontstaan en is ook altijd met een reden ontstaan. Die verstoring heeft dus plots plaatsgevonden.  

Die reden gaan wij samen onderzoeken. Aangezien die verstoring van de ene op de andere moment heeft plaatsgevonden, weet jouw onderbewuste perfect hoe het die storing terug moet rechtzetten. Alleen wil het dat niet…

Vaak zorgt jouw onderbewuste namelijk voor een pijnreactie op een bepaalde gebeurtenis. Dat is heel goed! In die situatie dan toch… Alleen is het overbodig om die pijn te blijven vasthouden…

Onder hypnose gaan wij met specifieke therapie zorgen dat jouw onderbewuste dat evenwicht herstelt, zodat de pijn volledig verdwijnt uit jouw leven.

Succesvol in het Leven

Heb je altijd jouw grote dromen in het leven willen waarmaken? Wil je meer succesvol zijn met wat je doet? Van je hobby je werk maken? Of wil je dat ene bedrijf eindelijk starten en al jouw doelen bereiken? Vind je dat je te weinig geld verdient of ben je jouw ‘9 to 5’ job beu?

Met hypnotherapie zorgen wij ervoor dat jouw onderbewuste zodanig geprogrammeerd is dat het succes zal bereiken. Dit wordt specifiek op jouw behoeften toegepast zodat jij volledig zal bereiken wat jij zelf wil.

Uitstelgedrag, faalangst, angst voor het onbekende, … Het komt er allemaal aan te pas en er wordt gezorgd dat jij deze eigenschappen niet meer hebt, naar jouw behoeftes.

Door elke remming aan te pakken en te verwijderen heb jij geen enkele reden meer om niet te bereiken wat jij wil!

Wist Je Dat…

 • Je met hypnotherapie jezelf kan programmeren dat je de mindset van een miljonair hebt, en dat je ontzettend veel geld aantrekt

Andere

Heb je vaak van die nachten dat je geen oog dicht doet? Bijt je zo vaak je nagels af dat je je er voor schaamt en je je vingers moet bedekken voor anderen? Of doet je kind aan bedplassen…?

Slaapproblemen, nagelbijten, bedplassen, eetproblemen, erectieproblemen, andere seksuele problemen, stotteren en alle gewoontes die je maar kan bedenken zijn perfect op te lossen met hypnotherapie.

Gedragingen die wij doen zitten altijd in de hersenen, en ons onderbewuste weet dan ook dat wij dat gedrag doen. Alleen is daar vaak een reden voor… Onder hypnose is er rechtstreeks contact met het onderbewuste en met specifieke technieken zullen we het zodanig programmeren dat de problemen die je deed nu verleden tijd zijn.

Daarom kunnen alle gedragingen onmiddellijk getransformeerd worden.

 

Sluit menu